Q: Met welke fiets kan ik langskomen voor een bikefitting?

A: We stellen racefietsen, gravelbikes, cyclocrossfietsen, mountainbikes en tijdritfietsen af op maat de fietser. Het bekomen resultaat is tevens gericht naar de specifieke toepassing van de fiets en de specifieke wensen van de fietser.

 

Q: Wat dien ik mee te brengen naar de Bikefitting?

A: Gelieve naast je fiets(en) ook je fietsshoenen en een fietsuitrusting  te voorzien. We vragen om je fiets netjes te kuisen voor deze gelegenheid :-)

 

Q: Wordt er gefietst tijdens een bikefitting?

A: De correcte fietshouding wordt bekomen door deze te meten en te optimaliseren tijdens het fietsen. Dit gebeurt op verschillende weerstanden om andere belastingen te simuleren. Er dient dus een hele tijd gefietst te worden.

 

Q: Hoe kan 5One - 51 Bikefitting helpen bij de aanschaf van een nieuwe fiets?

A: Bij een maatbepaling worden je lichaamseigenschappen in kaart gebracht en op basis daarvan bekomen we een fietsgeometrie en kadermaat. Deze kan direct worden getest en eventueel verbeterd op onze testfiets. Hiernaast krijg je informatie over het zadeltype, de stuurbreedte en trapaslengte zodat je en weloverwogen keuze kan maken.

 

Q: Krijg ik een rapport van de bikefititng toegestuurd?

A: Jazeker, binnen de week verzorgen we de documentatie van de bikefitting. Het rapport bevat je fietshouding, fietsafstelling en eventuele extra aanbevelingen die we besproken hebben tijdend de bikefitting. Kortom, een samenvatting van de volledoige bikefitting.

 

Q: Hoeveel kost de bikefitting en hoe kan ik betalen?

A: De 51 Dynamische bikefitting kost 200 euro, een maatbepaling kost 150 euro en het afstellen van enkel schoenplaatjes kost 60 euro. Je kan direct betalen, na de bikefitting, met de bancontact app of cash.

 

Q: Ik heb een specifieke of gedetailleerde vraag

A: Gelieve ons te contacteren ajb, telefonisch, per mail of via het reactieformulier.

F.A.Q.
Bikefitting ?