FiftyOne Bikes

Een unieke carbonnen racefiets, 100% op jouw maat, volgens je gedroomde afmontage en met jouw kleurendesign … durft te dromen! Samen met jou ontwerpen we deze droomfiets, die in Ierland gebouwd wordt door experten in het bouwen van fietsframes met de hoogst mogelijke carbonkwaliteit. Het resultaat is een unieke Custom-build Carbon Racefiets die je nergens anders kan laten bouwen en die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

- Custom-build: De fiets wordt met de hand gemaakt volgens je eigen fietshouding, de door jouw gewenste rijeigenschappen, afmontage en kleurenschema.

- Carbon : Alle aparte carbonnen frameonderdelen worden op jouw maat geproduceerd. Al deze tubes worden via een eigen proces verbonden tot jouw frame.

- Racefiets : Het resultaat is een op en top unieke racefiets die je levenslang plezier zal geven en waar je steeds fier op zal zijn.

FiftyOne bikes build 1
fiftyone bikes build 1
FiftyOne bikes carbon
100% custom build carbon racebikes

We doorlopen steeds deze 5 stappen:

1) Bikefitting bij 51: Dit vormt de basis van de fietsgeometrie

2) Eén-op-één design: Jouww rijstijl, wensen over handling, vorige fietsen en voorkeuren worden opgenomen. Hieruit ontwerpen we via BikeCAD het nieuwe en specifieke frame.

3) Het bouwen van het frame start: Na het aftekenen van de order gaat de framebouwer aan het werk met uw project.

4) Artwork: Volgend op onze gesprekken gaat de designer aan de slag om het kleurschema van jouw fiets uit te werken. Vanzodra we akkoord zijn is de lead-time nog 6 weken. Een specialist in dit domein voorziet je fiets manueel van het overeengekomen design.

5) Jouw FiftyOne fiets komst aan en je droom wordt echt realiteit.

FiftyOne Rothmans
FiftyOne 51
FiftyOne King

51 Bikefitting

Showroom Bike